Vejret i Paris i juni

Vejret i Paris i årets 6. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Paris - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Paris i juni. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Paris.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Paris i juni

Dagstemperaturerne i Paris i juni måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 21 - 23 grader i juni - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 19 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 24 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Paris i juni

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Paris i juni. Tallene er opgjort over hele juni måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Paris tager sig ud i årets 6. måned.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
54
Dage med nedbør
12 - 13

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Paris. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Paris i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juni. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Paris:

Nedbør i juni

Ustadigt vejr må i juni i Paris forventes. I løbet af årets 6. måned falder der omkring 53 - 55 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i juni