Vejret i Paris i maj

Oversigt over vejret i Paris i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 19 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Paris - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i maj måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Paris i årets 5. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj: Temperaturer i Paris

Paris, Frankrig i maj er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Paris byde på 18 - 20 grader. Når det er koldest i maj i Paris vil der være omkring 16 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 21 - 22 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Paris i maj

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Paris i årets 5. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
57
Dage med nedbør
12 - 13

Hvis du skal rejse i Paris i andre af årets måneder end blot maj, så sørg for også at læse om vejret i Paris på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Paris.

Vil det regne i maj?

I løbet af maj vil der i årets 5. måned i Paris falde omkring 56 - 58 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i maj