Vejret i Paris i november

Her kan du læse lidt om vejret i Paris i november, som typisk vil byde på temperaturer mellem 9 og 11 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Paris i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Paris i november. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over november-vejret i Paris, som - når temperaturen er lavest i november - byder på meget kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kolde. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Paris i november måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Paris i november

Årets 11. måned vil i Paris byde på meget kolde til kolde temperaturer. I Paris i november måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 9 - 11 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 7 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 10 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Paris i november

Et udsnit af november måneds vejr i Paris er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over november måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i november kan forvente.
Temperaturer
9° - 11°
Solskinstimer
3 - 4
Nedbør i mm.
51
Dage med nedbør
15 - 16

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i november-vejret i Paris er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Paris byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i november

I løbet af november vil der i november falde 50 - 52 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.



Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i november