Vejret i Paris i oktober

Oversigt over vejret i Paris i oktober - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 16 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Paris i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Paris i oktober. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Paris i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Oktober-temperaturer i Paris

I oktober måned i Paris kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kolde. Det betyder oktober-temperaturer i Paris, som i de fleste tilfælde ligger omkring 15 - 17 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 13 grader og maximumstemperaturer på 17 - 19 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Paris i oktober

Et udsnit af oktober måneds vejr i Paris er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over oktober måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i oktober kan forvente.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i oktober-vejret i Paris er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Paris byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i oktober?

I løbet af oktober vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 49 - 51mm. - fordelt på 12-14 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i oktober