Vejret i Phuket i marts

Oversigt over vejret i Phuket i marts - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 32 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Phuket i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Phuket i marts. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets tredje måned i Phuket.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Phuket i marts

Dagstemperaturerne i Phuket i marts måned svinger mellem at være meget varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 31 - 33 grader i marts - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 29 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 34 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Phuket i marts

Et udsnit af marts måneds vejr i Phuket er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over marts måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i marts kan forvente.
Temperaturer
31° - 33°
Solskinstimer
- - 1
Nedbør i mm.
74
Dage med nedbør
6 - 7

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i marts-vejret i Phuket er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Phuket byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i marts

I løbet af marts vil der i årets tredje måned i Phuket falde omkring 73 - 75 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Thailand

Læs også om vejret i andre byer i Thailand i marts