Vejret i Pisa i januar

Oversigt over vejret i Pisa i januar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 9 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Pisa i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Pisa i januar. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Pisa i januar

Årets første måned vil i Pisa byde på meget kolde til kølige temperaturer. I Pisa i januar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 8 - 10 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 6 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 11 grader.

At temperaturerne i januar måned i Pisa kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Pisa er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Generelt skema over vejret i Pisa i januar

Et udsnit af januar måneds vejr i Pisa er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over januar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i januar kan forvente.
Temperaturer
8° - 10°
Solskinstimer
127 - 128
Nedbør i mm.
79
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i januar-vejret i Pisa er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Pisa byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i januar

I løbet af januar vil der i årets første måned i Pisa falde omkring 78 - 80 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i januar