Vejret i Porto i marts

Marts måned i Porto vil normalt ramme temperaturer på omkring 13 og 15 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ganske lune, så kan du også opleve kolde dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Porto i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Porto i marts. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Porto i marts måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts: Temperaturer i Porto

Porto, Portugal i marts er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Porto byde på 13 - 15 grader. Når det er koldest i marts i Porto vil der være omkring 11 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 16 - 17 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Porto i marts

Et udsnit af marts måneds vejr i Porto er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over marts måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i marts kan forvente.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
4 - 5
Nedbør i mm.
90
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i marts-vejret i Porto er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Porto byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i marts

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele marts forventes i Porto. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af marts falder der omkring 89 - 91 millimeter regn i Porto.Andre byer i Portugal

Læs også om vejret i andre byer i Portugal i marts