Vejret i Porto i september

Vejret i Porto i september kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 21 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Porto i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Porto i september. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Porto.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Porto i september

Dagstemperaturerne i Porto i september måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 20 - 22 grader i september - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 18 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 24 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Porto i september

Et udsnit af september måneds vejr i Porto er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Porto er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Porto byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i september

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i september måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 59 - 61 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Portugal

Læs også om vejret i andre byer i Portugal i september