Vejret på Rhodos i juli

Vejret i Rhodos i juli kan byde på både varme og meget varme dage, med temperaturer på omkring 28 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Rhodos - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Rhodos i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Rhodos

Rhodos, Grkenland i juli er en periode, hvor varme til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Rhodos byde på 27 - 29 grader. Når det er koldest i juli i Rhodos vil der være omkring 25 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 29 - 30 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Rhodos i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Rhodos i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Rhodos tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Rhodos. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Rhodos i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Rhodos:

Vil det regne i juli?

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juli måned falde 9 - 11mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over -1-1 dage.Andre byer i Grkenland

Læs også om vejret i andre byer i Grkenland i juli