Vejret på Rhodos i september

Her kan du læse lidt om vejret i Rhodos i september, som typisk vil byde på temperaturer mellem 26 og 28 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Rhodos i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over september-vejret i Rhodos, som - når temperaturen er lavest i september - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Rhodos.
Skrevet af: Niels Sørensen

September-temperaturer i Rhodos

I september måned i Rhodos kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller varme. Det betyder september-temperaturer i Rhodos, som i de fleste tilfælde ligger omkring 26 - 28 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 24 grader og maximumstemperaturer på 27 - 29 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Rhodos i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Rhodos.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Rhodos, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Rhodos, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i september

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af september. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over 0-2 dage. Det giver i gennemsnit 10 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Grkenland

Læs også om vejret i andre byer i Grkenland i september