Vejret på Samos i september

Oversigt over vejret i Samos i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 26 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Samos i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Samos i september måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

September-temperaturer i Samos

I september måned i Samos kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder september-temperaturer i Samos, som i de fleste tilfælde ligger omkring 25 - 27 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 23 grader og maximumstemperaturer på 27 - 29 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Samos i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Samos.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
- - 1
Nedbør i mm.
7
Dage med nedbør
1 - 2

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Samos, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Samos, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i september

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele september vil falde omkring 6 - 8mm. fordelt over 0-2 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Graekenland

Læs også om vejret i andre byer i Graekenland i september