Vejret i San Francisco i april

Vejret i San Francisco i årets fjerde måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 14 og 16 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i San Francisco i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til San Francisco i april. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i San Francisco i april. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i San Francisco i april

Dagstemperaturerne i San Francisco i april måned svinger mellem at være kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 14 - 16 grader i april - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 12 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 18 grader.

At temperaturerne i april måned i San Francisco kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i San Francisco er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i San Francisco i april

Et udsnit af april måneds vejr i San Francisco er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over april måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i april kan forvente.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
297 - 298
Nedbør i mm.
33
Dage med nedbør
6 - 7

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i april-vejret i San Francisco er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i San Francisco byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i april

Helt sikker er det, at april ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i april falder 32 - 34 mm. nedbør i løbet af 5-7 af månedens dage.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i april