Vejret i San Francisco i august

August måned i San Francisco vil normalt ramme temperaturer på omkring 18 og 20 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge San Francisco - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i august måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i San Francisco.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i San Francisco

I august måned i San Francisco kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder august-temperaturer i San Francisco, som i de fleste tilfælde ligger omkring 18 - 20 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 16 grader og maximumstemperaturer på 22 - 24 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i august måned i San Francisco kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i San Francisco er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i San Francisco i august

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i San Francisco i årets 8. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
275 - 276
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Hvis du skal rejse i San Francisco i andre af årets måneder end blot august, så sørg for også at læse om vejret i San Francisco på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i San Francisco.

Nedbør i august

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af august måned i San Francisco. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 1-3 mm. fordelt over ca. 0 dage.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i august