Vejret i San Francisco i december

Vejret i San Francisco i årets sidste måned vil normalt have kølige temperaturer på omkring 11 og 13 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i San Francisco i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til San Francisco i december. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i San Francisco i december. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets sidste måned i San Francisco.
Skrevet af: Niels Sørensen

December: Temperaturer i San Francisco

San Francisco, USA i december er en periode, hvor kolde til kølige temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil San Francisco byde på 11 - 13 grader. Når det er koldest i december i San Francisco vil der være omkring 9 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 14 - 15 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i december måned i San Francisco kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i San Francisco er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i San Francisco i december

Et udsnit af december måneds vejr i San Francisco er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
11° - 13°
Solskinstimer
179 - 180
Nedbør i mm.
104
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i San Francisco er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i San Francisco byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i december

I løbet af årets sidste måned vil der typisk være mellem 9 og 11 dage med nedbør i december. Her falder der omkring 103 - 105 mm. Til sammenligning så byder de vådeste måneder i Danmark på omkring 60 mm vand.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i december