Vejret i San Francisco i februar

Februar måned i San Francisco vil normalt ramme temperaturer på omkring 12 og 14 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kølige, så kan du også opleve kolde dage. Du er måske interesseret i vejret i San Francisco i februar, da du overvejer at bestille en ferie i årets anden måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets anden måned i San Francisco.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i San Francisco i februar

Årets anden måned vil i San Francisco byde på kolde til kølige temperaturer. I San Francisco i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 12 - 14 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 10 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 15 grader.

At temperaturerne i februar måned i San Francisco kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i San Francisco er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i San Francisco i februar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan februar-vejret tager sig ud i San Francisco.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
191 - 192
Nedbør i mm.
88
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i San Francisco, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i San Francisco, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i februar

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele februar forventes i San Francisco. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af februar falder der omkring 87 - 89 millimeter regn i San Francisco.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i februar