Vejret i San Francisco i januar

Januar måned i San Francisco vil normalt ramme temperaturer på omkring 10 og 12 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kølige, så kan du også opleve meget kolde dage. Du er måske interesseret i vejret i San Francisco i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i San Francisco (januar måned)

I januar måned kan temperaturerne i San Francisco i USA svinge mellem at være meget kolde til kølige - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 10 - 12 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i januar måned i San Francisco ligger på omkring 8 til 10 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 12 - 15 grader.

At temperaturerne i januar måned i San Francisco kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i San Francisco er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i San Francisco i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i San Francisco.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
154 - 155
Nedbør i mm.
102
Dage med nedbør
11 - 12

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i San Francisco, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i San Francisco, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i januar

Selvom januar i San Francisco kan betegnes som en måned med ganske meget nedbør, så vil det ikke regne non-stop. Men man skal regne med at 10-12 dage i løbet af januar vil indeholde nedbør - resten af tiden bør det være forholdsvist tørt, ja måske er du endda heldig at få solen at se. Som skemaet også viser, så fordeler nedbøren sig typisk over 101 - 103 dageAndre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i januar