Vejret i San Francisco i juni

Oversigt over vejret i San Francisco i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 18 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i San Francisco er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i San Francisco.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i San Francisco

San Francisco, USA i juni er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil San Francisco byde på 17 - 19 grader. Når det er koldest i juni i San Francisco vil der være omkring 15 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 21 - 22 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juni måned i San Francisco kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i San Francisco er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Vejret i San Francisco i juni - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juni-vejret i San Francisco se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
341 - 342
Nedbør i mm.
3
Dage med nedbør
1 - 2

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i San Francisco eller om vejret er, som du gerne vil have det i juni måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i San Francisco.

Nedbør i juni

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele juni vil falde omkring 2 - 4mm. fordelt over 0-2 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juni