Vejret i San Francisco i oktober

Oktober måned i San Francisco vil normalt ramme temperaturer på omkring 17 og 19 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kolde dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i San Francisco i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til San Francisco i oktober. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i San Francisco i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i San Francisco (oktober måned)

I oktober måned kan temperaturerne i San Francisco i USA svinge mellem at være kolde til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 17 - 19 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i oktober måned i San Francisco ligger på omkring 15 til 17 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 20 - 23 grader.

At temperaturerne i oktober måned i San Francisco kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i San Francisco er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i San Francisco i oktober

Et udsnit af oktober måneds vejr i San Francisco er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over oktober måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i oktober kan forvente.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
242 - 243
Nedbør i mm.
19
Dage med nedbør
4 - 5

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i oktober-vejret i San Francisco er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i San Francisco byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i oktober?

I løbet af oktober vil der i San Francisco falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 18 - 20mm. nedbør. Dette sker i løbet af 3-5 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i oktober