Vejret i San Francisco i september

September måned i San Francisco vil normalt ramme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i San Francisco i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til San Francisco i september. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i San Francisco.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i San Francisco i september

Dagstemperaturerne i San Francisco i september måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 19 - 21 grader i september - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 17 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 23 grader.

At temperaturerne i september måned i San Francisco kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i San Francisco er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i San Francisco i september

Et udsnit af september måneds vejr i San Francisco er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
275 - 276
Nedbør i mm.
5
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i San Francisco er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i San Francisco byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i september

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af september måned i San Francisco. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 5-7 mm. fordelt over ca. 1 dage.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i september