Vejret på Santorini i december

Oversigt over vejret i Santorini i december - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 16 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Santorini - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Santorini i årets sidste måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Santorini i december

Årets sidste måned vil i Santorini byde på kølige til ganske lune temperaturer. I Santorini i december måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 15 - 17 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 13 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 16 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Santorini i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Santorini i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
102
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Santorini i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i Santorini på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Santorini.

Vil det regne i december?

Som skemaet også tydeligt viser, så kan vejret i december i Santorini betegnes som vådt og ustadigt. Der vil falder i omegnen af 101 - 103mm. nedbør i løbet af måneden fordelt på 9-11 dage. De resterende dage vil der være forholdsvist tørt.Andre byer i Grkenland

Læs også om vejret i andre byer i Grkenland i december