Vejret på Santorini i juli

Her kan du læse lidt om vejret i Santorini i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 26 og 28 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Santorini - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i Santorini, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Santorini i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Santorini i juli

Årets 7. måned vil i Santorini byde på varme til meget varme temperaturer. I Santorini i juli måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 28 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Santorini i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Santorini i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
14 - 15
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Hvis du skal rejse i Santorini i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Santorini på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Santorini.

Vil det regne i juli?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af juli. Typisk vil det ikke være mere end omkring 0 - 2mm. fordelt over 0-2 dage. Det giver i gennemsnit 1 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Grkenland

Læs også om vejret i andre byer i Grkenland i juli