Vejret i Shanghai i april

Oversigt over vejret i Shanghai i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 16 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Shanghai - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets fjerde måned i Shanghai.
Skrevet af: Niels Sørensen

April: Temperaturer i Shanghai

Shanghai, Kina i april er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Shanghai byde på 15 - 17 grader. Når det er koldest i april i Shanghai vil der være omkring 13 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 19 - 20 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i april måned i Shanghai kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Shanghai er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typiske vejrforhold i Shanghai i april

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Shanghai i april. Tallene er opgjort over hele april måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Shanghai tager sig ud i årets fjerde måned.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
143 - 144
Nedbør i mm.
91
Dage med nedbør
13 - 14

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Shanghai. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Shanghai i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over april. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Shanghai:

Nedbør i april

I løbet af april vil der i årets fjerde måned i Shanghai falde omkring 90 - 92 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i april