Vejret i Shanghai i august

Her kan du læse lidt om vejret i Shanghai i august, som typisk vil byde på temperaturer mellem 29 og 31 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Shanghai - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i august måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over august-vejret i Shanghai, som - når temperaturen er lavest i august - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Shanghai.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Shanghai i august

Årets 8. måned vil i Shanghai byde på varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Shanghai i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 29 - 31 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 27 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 32 grader.

At temperaturerne i august måned i Shanghai kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Shanghai er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Shanghai i august

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Shanghai i årets 8. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
232 - 233
Nedbør i mm.
139
Dage med nedbør
11 - 12

Hvis du skal rejse i Shanghai i andre af årets måneder end blot august, så sørg for også at læse om vejret i Shanghai på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Shanghai.

Nedbør i august

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i august i Shanghai også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets 8. måned vil falde omkring 138 - 140 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 10-12 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i Shanghai i august.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i august