Vejret i Shanghai i december

Vejret i Shanghai i december kan byde på både meget kolde og kolde dage, med temperaturer på omkring 8 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Shanghai - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Shanghai i årets sidste måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Shanghai i december

Årets sidste måned vil i Shanghai byde på meget kolde til kolde temperaturer. I Shanghai i december måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 7 - 9 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 5 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 10 grader.

At temperaturerne i december måned i Shanghai kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Shanghai er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Oversigt over vejret i Shanghai i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Shanghai i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
138 - 139
Nedbør i mm.
38
Dage med nedbør
8 - 9

Hvis du skal rejse i Shanghai i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i Shanghai på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Shanghai.

Vil det regne i december?

Fordelt over december måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 37 - 39mm. nedbør. Dette sker fordelt over 7-9 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i december