Vejret i Shanghai i februar

Oversigt over vejret i Shanghai i februar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 6 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Shanghai i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Shanghai i februar. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af februar i Shanghai.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar: Temperaturer i Shanghai

Shanghai, Kina i februar er en periode, hvor til kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Shanghai byde på 5 - 7 grader. Når det er koldest i februar i Shanghai vil der være omkring 3 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 8 - 9 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i februar måned i Shanghai kan beskrives som , kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Shanghai er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Generelt skema over vejret i Shanghai i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Shanghai er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
105 - 106
Nedbør i mm.
62
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Shanghai er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Shanghai byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i februar måned?

I løbet af februar vil der i årets anden måned i Shanghai falde omkring 61 - 63 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i februar