Vejret i Shanghai i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Shanghai i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 5 og 7 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Shanghai i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Shanghai i januar. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Shanghai, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på ekstremt kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kolde. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Shanghai i årets første måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Shanghai i januar

Dagstemperaturerne i Shanghai i januar måned svinger mellem at være ekstremt kolde til kolde. Typisk vil der være omkring 5 - 7 grader i januar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 3 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 8 grader.

At temperaturerne i januar måned i Shanghai kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Shanghai er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Generelt skema over vejret i Shanghai i januar

Et udsnit af januar måneds vejr i Shanghai er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over januar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i januar kan forvente.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
123 - 124
Nedbør i mm.
49
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i januar-vejret i Shanghai er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Shanghai byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i januar?

Regn i januar måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 48 - 50mm. fordelt over 9-11 dage med regn eller byger.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i januar