Vejret i Shanghai i juli

Oversigt over vejret i Shanghai i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Shanghai i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Shanghai i juli. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Shanghai.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Shanghai (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Shanghai i Kina svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 29 - 31 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Shanghai ligger på omkring 27 til 29 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 31 - 34 grader.

At temperaturerne i juli måned i Shanghai kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Shanghai er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Shanghai i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Shanghai er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
213 - 214
Nedbør i mm.
148
Dage med nedbør
11 - 12

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Shanghai er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Shanghai byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i juli måned?

Som skemaet også tydeligt viser, så kan vejret i juli i Shanghai betegnes som vådt og ustadigt. Der vil falder i omegnen af 147 - 149mm. nedbør i løbet af måneden fordelt på 10-12 dage. De resterende dage vil der være forholdsvist tørt.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i juli