Vejret i Shanghai i maj

Maj måned i Shanghai vil normalt ramme temperaturer på omkring 20 og 22 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Shanghai i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Shanghai i maj. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af maj i Shanghai.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Shanghai i maj

Dagstemperaturerne i Shanghai i maj måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 20 - 22 grader i maj - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 18 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 24 grader.

At temperaturerne i maj måned i Shanghai kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Shanghai er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Shanghai i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Shanghai er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
169 - 170
Nedbør i mm.
96
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Shanghai er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Shanghai byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i maj måned?

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele maj forventes i Shanghai. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af maj falder der omkring 95 - 97 millimeter regn i Shanghai.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i maj