Vejret i Shanghai i november

Vejret i Shanghai i årets 11. måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 13 og 15 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Shanghai - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i november måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Shanghai i november. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Shanghai i årets 11. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Shanghai i november

Årets 11. måned vil i Shanghai byde på kolde til ganske lune temperaturer. I Shanghai i november måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 13 - 15 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 11 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 17 grader.

At temperaturerne i november måned i Shanghai kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Shanghai er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Oversigt over vejret i Shanghai i november

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Shanghai i årets 11. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
141 - 142
Nedbør i mm.
53
Dage med nedbør
8 - 9

Hvis du skal rejse i Shanghai i andre af årets måneder end blot november, så sørg for også at læse om vejret i Shanghai på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Shanghai.

Vil det regne i november?

Ustadigt vejr må i november i Shanghai forventes. I løbet af årets 11. måned falder der omkring 52 - 54 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i november