Vejret i Shanghai i oktober

Vejret i Shanghai i oktober kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 20 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Shanghai er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 10. måned i Shanghai.
Skrevet af: Niels Sørensen

Oktober-temperaturer i Shanghai

I oktober måned i Shanghai kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder oktober-temperaturer i Shanghai, som i de fleste tilfælde ligger omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 23 - 25 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i oktober måned i Shanghai kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Shanghai er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i Shanghai i oktober - overordnet skema

For et hurtigt overblik over oktober-vejret i Shanghai se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
174 - 175
Nedbør i mm.
74
Dage med nedbør
9 - 10

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Shanghai eller om vejret er, som du gerne vil have det i oktober måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Shanghai.

Nedbør i oktober

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i oktober måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 73 - 75 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i oktober