Vejret i Shanghai i september

Vejret i Shanghai i årets 9. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 25 og 27 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Shanghai i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Shanghai i september. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Shanghai.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Shanghai (september måned)

I september måned kan temperaturerne i Shanghai i Kina svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 25 - 27 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i september måned i Shanghai ligger på omkring 23 til 25 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 27 - 30 grader.

At temperaturerne i september måned i Shanghai kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Shanghai er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Shanghai i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Shanghai.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
158 - 159
Nedbør i mm.
132
Dage med nedbør
12 - 13

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Shanghai, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Shanghai, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i september

I løbet af årets 9. måned vil der typisk være mellem 11 og 13 dage med nedbør i september. Her falder der omkring 131 - 133 mm. Til sammenligning så byder de vådeste måneder i Danmark på omkring 60 mm vand.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i september