Vejret i Side i februar

Vejret i Side i februar kan byde på både kolde og kølige dage, med temperaturer på omkring 13 grader. Du er måske interesseret i vejret i Side i februar, da du overvejer at bestille en ferie i årets anden måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Side i februar

Årets anden måned vil i Side byde på kolde til kølige temperaturer. I Side i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 12 - 14 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 10 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 15 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Side i februar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan februar-vejret tager sig ud i Side.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
191
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Side, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Side, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i februar

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil februar i Side være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 190 - 192 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i februar