Vejret i Side i juli

Her kan du læse lidt om vejret i Side i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 29 og 31 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Side i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Side i juli. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i Side, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Side

Side, Tyrkiet i juli er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Side byde på 29 - 31 grader. Når det er koldest i juli i Side vil der være omkring 27 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 34 - 35 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Side i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Side er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
14 - 15
Nedbør i mm.
5
Dage med nedbør
4 - 5

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Side er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Side byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i juli

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af juli. Typisk vil det ikke være mere end omkring 4 - 6mm. fordelt over 3-5 dage. Det giver i gennemsnit 1 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juli