Vejret i Split i august

Oversigt over vejret i Split i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 26 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Split i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Split i august. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Split i august måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Split i august

Årets 8. måned vil i Split byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Split i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 25 - 27 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 23 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 29 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Split i august

Et udsnit af august måneds vejr i Split er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over august måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i august kan forvente.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
43
Dage med nedbør
4 - 5

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i august-vejret i Split er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Split byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i august

I løbet af august vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 42 - 44mm. - fordelt på 3-5 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Kroatien

Læs også om vejret i andre byer i Kroatien i august