Vejret i Stockholm i juli

Vejret i Stockholm i årets 7. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Stockholm - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Stockholm i juli. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli-temperaturer i Stockholm

I juli måned i Stockholm kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder juli-temperaturer i Stockholm, som i de fleste tilfælde ligger omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 23 - 25 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Stockholm i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Stockholm i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Stockholm tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
72
Dage med nedbør
15 - 16

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Stockholm. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Stockholm i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Stockholm:

Regn og nedbør i juli

Ustadigt vejr må i juli i Stockholm forventes. I løbet af årets 7. måned falder der omkring 71 - 73 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Sverige

Læs også om vejret i andre byer i Sverige i juli