Vejret i Tenerife i juli

Juli måned i Tenerife vil normalt ramme temperaturer på omkring 25 og 27 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Tenerife i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Tenerife i juli. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Tenerife.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli-temperaturer i Tenerife

I juli måned i Tenerife kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder juli-temperaturer i Tenerife, som i de fleste tilfælde ligger omkring 25 - 27 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 23 grader og maximumstemperaturer på 28 - 30 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juli måned i Tenerife kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Tenerife er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Generelt skema over vejret i Tenerife i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Tenerife er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
340 - 341
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Tenerife er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Tenerife byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juli

Der vil i juli måned ikke falde regn. Det er en tør måned.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli