Vejret i Tenerife i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Tenerife i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 22 og 24 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Tenerife - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Tenerife, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Tenerife i årets 5. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj-temperaturer i Tenerife

I maj måned i Tenerife kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller ganske lune. Det betyder maj-temperaturer i Tenerife, som i de fleste tilfælde ligger omkring 22 - 24 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 20 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i maj måned i Tenerife kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Tenerife er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Tenerife i maj

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Tenerife i maj. Tallene er opgjort over hele maj måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Tenerife tager sig ud i årets 5. måned.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
294 - 295
Nedbør i mm.
6
Dage med nedbør
4 - 5

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Tenerife. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Tenerife i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over maj. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Tenerife:

Vil det regne i maj?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af maj. Typisk vil det ikke være mere end omkring 5 - 7mm. fordelt over 3-5 dage. Det giver i gennemsnit 2 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i maj