Vejret i Toronto i april

Oversigt over vejret i Toronto i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 10 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Toronto er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets fjerde måned i Toronto.
Skrevet af: Niels Sørensen

April-temperaturer i Toronto

I april måned i Toronto kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller meget kolde. Det betyder april-temperaturer i Toronto, som i de fleste tilfælde ligger omkring 9 - 11 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 7 grader og maximumstemperaturer på 12 - 14 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i april måned i Toronto kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Toronto er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i Toronto i april - overordnet skema

For et hurtigt overblik over april-vejret i Toronto se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
9° - 11°
Solskinstimer
170 - 171
Nedbør i mm.
66
Dage med nedbør
12 - 13

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Toronto eller om vejret er, som du gerne vil have det i april måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Toronto.

Nedbør i april

I løbet af april vil der i årets fjerde måned i Toronto falde omkring 65 - 67 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i april