Vejret i Toronto i januar

Januar måned i Toronto vil normalt ramme temperaturer på omkring -4 og -2 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt kolde, så kan du også opleve ekstremt kolde dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Toronto i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Toronto i januar. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets første måned i Toronto.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Toronto i januar

Dagstemperaturerne i Toronto i januar måned er generelt ekstremt kolde uden de store udsving mellem de lavere og højere temperaturer. Typisk vil der være omkring -4 - -2 grader i januar - og hvor kun mindre udsving kan forekomme. De lavere temperaturer vil her våre på omkring -6 grader.

At temperaturerne i januar måned i Toronto kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Toronto er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Generelt skema over vejret i Toronto i januar

Et udsnit af januar måneds vejr i Toronto er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over januar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i januar kan forvente.
Temperaturer
-4° - -2°
Solskinstimer
77 - 78
Nedbør i mm.
66
Dage med nedbør
15 - 16

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i januar-vejret i Toronto er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Toronto byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i januar

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele januar forventes i Toronto. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af januar falder der omkring 65 - 67 millimeter regn i Toronto.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i januar