Vejret i Toronto i juli

Her kan du læse lidt om vejret i Toronto i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 23 og 25 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Toronto i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i Toronto, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Toronto.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Toronto

Toronto, Canada i juli er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Toronto byde på 23 - 25 grader. Når det er koldest i juli i Toronto vil der være omkring 21 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 27 - 28 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Toronto kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Toronto er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Toronto i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Toronto.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
287 - 288
Nedbør i mm.
74
Dage med nedbør
9 - 10

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Toronto, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Toronto, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i juli

I løbet af juli vil der i juli falde 73 - 75 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i juli