Vejret i Toronto i juni

Vejret i Toronto i årets 6. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 20 og 22 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Toronto i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Toronto i juni. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Toronto i juni. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Toronto.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Toronto

I juni måned i Toronto kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder juni-temperaturer i Toronto, som i de fleste tilfælde ligger omkring 20 - 22 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 18 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Toronto kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Toronto er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Toronto i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Toronto er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
257 - 258
Nedbør i mm.
63
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Toronto er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Toronto byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juni

Ustadigt vejr må i juni i Toronto forventes. I løbet af årets 6. måned falder der omkring 62 - 64 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i juni