Vejret i Toronto i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Toronto i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 15 og 17 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Toronto er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Toronto, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 5. måned i Toronto.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj-temperaturer i Toronto

I maj måned i Toronto kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kolde. Det betyder maj-temperaturer i Toronto, som i de fleste tilfælde ligger omkring 15 - 17 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 13 grader og maximumstemperaturer på 18 - 20 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i maj måned i Toronto kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Toronto er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Toronto i maj - overordnet skema

For et hurtigt overblik over maj-vejret i Toronto se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
220 - 221
Nedbør i mm.
71
Dage med nedbør
12 - 13

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Toronto eller om vejret er, som du gerne vil have det i maj måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Toronto.

Nedbør i maj

I løbet af maj vil der i maj falde 70 - 72 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i maj