Vejret i Toronto i marts

Oversigt over vejret i Toronto i marts - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 3 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Toronto - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i marts måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af marts i Toronto.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts: Temperaturer i Toronto

Toronto, Canada i marts er en periode, hvor ekstremt kolde til meget kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Toronto byde på 2 - 4 grader. Når det er koldest i marts i Toronto vil der være omkring -1 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 4 - 5 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i marts måned i Toronto kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Toronto er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Oversigt over vejret i Toronto i marts

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Toronto i årets tredje måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
2° - 4°
Solskinstimer
139 - 140
Nedbør i mm.
66
Dage med nedbør
13 - 14

Hvis du skal rejse i Toronto i andre af årets måneder end blot marts, så sørg for også at læse om vejret i Toronto på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Toronto.

Regner det så i marts måned?

I løbet af marts vil der i årets tredje måned i Toronto falde omkring 65 - 67 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.



Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i marts