Vejret i Toronto i november

November måned i Toronto vil normalt ramme temperaturer på omkring 6 og 8 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kolde, så kan du også opleve meget kolde dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Toronto i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Toronto i november. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Toronto (november måned)

I november måned kan temperaturerne i Toronto i Canada svinge mellem at være meget kolde til kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 6 - 8 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i november måned i Toronto ligger på omkring 4 til 6 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 6 - 9 grader.

At temperaturerne i november måned i Toronto kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Toronto er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Generelt skema over vejret i Toronto i november

Et udsnit af november måneds vejr i Toronto er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over november måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i november kan forvente.
Temperaturer
6° - 8°
Solskinstimer
85 - 86
Nedbør i mm.
63
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i november-vejret i Toronto er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Toronto byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i november

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele november forventes i Toronto. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af november falder der omkring 62 - 64 millimeter regn i Toronto.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i november