Vejret i Toronto i oktober

Vejret i Toronto i oktober kan byde på både kolde og kølige dage, med temperaturer på omkring 13 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Toronto er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Toronto i oktober måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Toronto (oktober måned)

I oktober måned kan temperaturerne i Toronto i Canada svinge mellem at være kolde til kølige - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 12 - 14 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i oktober måned i Toronto ligger på omkring 10 til 12 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 14 - 17 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Toronto kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Toronto er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i Toronto i oktober - overordnet skema

For et hurtigt overblik over oktober-vejret i Toronto se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
154 - 155
Nedbør i mm.
58
Dage med nedbør
10 - 11

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Toronto eller om vejret er, som du gerne vil have det i oktober måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Toronto.

Nedbør og regnfulde dage i oktober

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i oktober måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 57 - 59 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i oktober