Vejret i Toronto i september

Vejret i Toronto i september kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 19 grader. Du er måske interesseret i vejret i Toronto i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Toronto.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Toronto (september måned)

I september måned kan temperaturerne i Toronto i Canada svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 18 - 20 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i september måned i Toronto ligger på omkring 16 til 18 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 21 - 24 grader.

At temperaturerne i september måned i Toronto kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Toronto er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Toronto i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Toronto.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
198 - 199
Nedbør i mm.
66
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Toronto, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Toronto, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i september

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i september måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 65 - 67 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i september