Vejret i Vancouver i april

April måned i Vancouver vil normalt ramme temperaturer på omkring 11 og 13 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kølige, så kan du også opleve meget kolde dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Vancouver i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Vancouver i april. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Vancouver i april

Dagstemperaturerne i Vancouver i april måned svinger mellem at være meget kolde til kølige. Typisk vil der være omkring 11 - 13 grader i april - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 9 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 14 grader.

At temperaturerne i april måned i Vancouver kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Vancouver er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Vancouver i april

Et udsnit af april måneds vejr i Vancouver er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over april måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i april kan forvente.
Temperaturer
11° - 13°
Solskinstimer
178 - 179
Nedbør i mm.
90
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i april-vejret i Vancouver er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Vancouver byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i april

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele april forventes i Vancouver. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af april falder der omkring 89 - 91 millimeter regn i Vancouver.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i april