Vejret i Vancouver i december

Vejret i Vancouver i december kan byde på både meget kolde og kolde dage, med temperaturer på omkring 7 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Vancouver er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Vancouver i december måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Vancouver i december

Årets sidste måned vil i Vancouver byde på meget kolde til kolde temperaturer. I Vancouver i december måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 6 - 8 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 4 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 7 grader.

At temperaturerne i december måned i Vancouver kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Vancouver er en meget overskyet tid med ganske få reelle soltimer hver dag.

Vejret i Vancouver i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Vancouver se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
6° - 8°
Solskinstimer
42 - 43
Nedbør i mm.
243
Dage med nedbør
21 - 22

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Vancouver eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Vancouver.

Nedbør og regnfulde dage i december

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil december i Vancouver være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 242 - 244 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i december