Vejret i Vancouver i juli

Vejret i Vancouver i årets 7. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Vancouver - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Vancouver i juli. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Vancouver i juli

Årets 7. måned vil i Vancouver byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Vancouver i juli måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 19 - 21 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 17 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 23 grader.

At temperaturerne i juli måned i Vancouver kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Vancouver er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Vancouver i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Vancouver i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
294 - 295
Nedbør i mm.
39
Dage med nedbør
7 - 8

Hvis du skal rejse i Vancouver i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Vancouver på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Vancouver.

Regn og nedbør i juli

Helt sikker er det, at juli ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i juli falder 38 - 40 mm. nedbør i løbet af 6-8 af månedens dage.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i juli