Vejret i Vancouver i juni

Oversigt over vejret i Vancouver i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 18 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Vancouver - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Vancouver i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Vancouver

Vancouver, Canada i juni er en periode, hvor kølige til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Vancouver byde på 17 - 19 grader. Når det er koldest i juni i Vancouver vil der være omkring 15 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 20 - 21 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juni måned i Vancouver kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Vancouver er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typiske vejrforhold i Vancouver i juni

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Vancouver i juni. Tallene er opgjort over hele juni måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Vancouver tager sig ud i årets 6. måned.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
223 - 224
Nedbør i mm.
65
Dage med nedbør
10 - 11

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Vancouver. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Vancouver i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juni. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Vancouver:

Vil det regne i juni?

I løbet af juni vil der i årets 6. måned i Vancouver falde omkring 64 - 66 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i juni